afspraak

De agenda voor de maanden januari, februari en maart gaat op 1 december 2023 om 19:00 open!

Je kan hier je afspraak invullen met alle benodigde informatie. Wanneer je meerdere tatoeages wilt, vul dit a.u.b in één formulier in om verwarring te voorkomen.

Als je het formulier hebt ingevuld, krijg je een mail ter bevestiging en daarna zullen wij zo snel mogelijk contact opnemen om een afspraak in te plannen! 

LET OP: Beeldende sessies worden alleen door Loek gegeven.

Loek is aanwezig op: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
AJ is aanwezig op: woensdag, donderdag en zaterdag.

Opties
1. Opdracht: Wanneer je al een helder tatoeage idee hebt, kan je via het boekingsformulier aangeven wat je wensen en behoeftes zijn. Loek At Tatt zal een ontwerp voor je verzorgen, wanneer de betaling voor het ontwerp is betaald. 

2. Fysiek consult (30-45 min.):  Wanneer je graag in gesprek wilt met de artiest om je wensen te bespreken of om te overleggen over mogelijkheden en alvast kennis te maken met de artiest en de ruimtes. Loek At Tatt zal een ontwerp voor je verzorgen, wanneer de betaling voor het consult (inclusief ontwerp) is betaald.

3. Beeldende sessie (60-90 min.): Wanneer je nog geen helder beeld hebt van hoe jouw verhaal verwerkt kan worden tot een tatoeage, of je juist graag meer de diepgang in wil gaan, of wanneer je je eigen ontwerp samen met de artiest wilt maken. Loek At Tatt zal een ontwerp voor je verzorgen, wanneer de betaling voor de beeldende sessie (inclusief ontwerp) is betaald. Voor meer informatie zie creatieve therapie.

Zie algemene voorwaarden*


Ga naar de inhoud