afspraak

Opties
1. Opdracht: Wanneer je al een helder tatoeage idee hebt, kan je via het boekingsformulier aangeven wat je wensen en behoeftes zijn. Loek At Tatt zal een ontwerp voor je verzorgen, wanneer de betaling voor het ontwerp is betaald.

2. Fysiek consult (30-45 min.):  Wanneer je graag in gesprek wilt met de artiest om je wensen te bespreken of om te overleggen over mogelijkheden en alvast kennis te maken met de artiest en de ruimte. Loek At Tatt zal een ontwerp voor je verzorgen, wanneer de betaling voor het consult (inclusief ontwerp) is betaald.

3. Beeldende sessie(s)(vanaf 60-90 min.): Wanneer je nog geen helder beeld hebt van hoe jouw verhaal verwerkt kan worden tot een tatoeage, of je juist graag meer de diepgang in wil gaan, of wanneer je je eigen ontwerp samen met de artiest wilt maken. Loek At Tatt zal een ontwerp voor je verzorgen, wanneer de betaling voor de beeldende sessie (inclusief ontwerp) is betaald.

De agenda voor juni, juli en augustus zit helaas alweer vol.
* Mochten er onverwachts plekken vrij komen, zal ik deze melden via Instagram!

* De volgende boekingsronde voor de maanden september, oktober, november en december gaat open op 1 augustus! Tijd volgt nog, hou hiervoor Instagram en Facebook in de gaten.

* Tot die tijd kan je gerust een mail sturen naar info@loekattatt.nl met overige vragen.

Lieve groetjes,
Loek


Naar de inhoud springen