Tatoeëren

Het zetten van een tatoeage kan vaak een erg spannende, maar betekenisvolle ervaring zijn. Loek At Tatt koestert specifiek jouw ervaring en focust dan ook op jouw gevoelens en behoeftes gedurende het gehele proces.

Wij vinden het belangrijk dat je ten alle tijden op je gemak bent en daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan om een veilige omgeving te creëren. Loek At Tatt is een privéstudio, waar je altijd één op één met de artiest bent, zonder dat er meerdere personen in dezelfde ruimte worden getatoeëerd. Tatoeëren is namelijk een erg intiem en kwetsbare praktijk, waarvan wij vinden dat hier de volledige aandacht op een persoon moet liggen.

Het is wel mogelijk om één persoon mee te nemen naar je tatoeage afspraak, wanneer je daar behoefte aan hebt (laat dit van tevoren wel even weten).

 

Tatoeëren - Fidgettoys

Verder is er binnen Loek At Tatt een laagdrempelige, huiselijke sfeer, waarbij het voelt alsof je een gezellige woonkamer binnen komt. Ook vinden wij het belangrijk dat Loek At Tatt een plek is waar iedereen zich welkom voelt, daarom bieden wij onder andere fidget toys aan, waar prikkel gevoelige personen op kunnen focussen voor, tijdens en/of na het tatoeëren. Daarnaast geven wij jou ook de mogelijkheid om zelf je muziek uit te kiezen, zodat je hier ook op kan focussen. Het luisteren naar je eigen muziek, kan namelijk een extra gevoel van vertrouwdheid en rust bieden tijdens een spannende en/of nieuwe ervaring. Daarnaast zijn onze tattoo machines erg stil, wat helpt qua prikkels en om de spanningen weg te halen!

Wij vinden het bijzonder mooi om te zien dat er zoveel verschillende mensen van zoveel verschillende plekken naar Loek At Tatt komen, dat doet ons heel erg goed! Wij bieden jou een fijne en persoonlijke plek aan, waarbij je de afspraak persoonlijk afsluit; zo mag je een pinnetje in de landkaart zetten van waar je vandaan bent gekomen.

Tatoeëren - Landkaart Loek At tatt

1e tatoeage:

Het laten zetten van je eerste tatoeage brengt bewust en/of onbewust veel spanning mee. Je weet niet wat je te wachten staat; qua prikkels, omgeving, persoon, gevoel tijdens het tatoeëren enzovoorts. Bij Loek At Tatt nemen wij extra de tijd om alles stap voor stap uit te leggen. Wij hebben graag dat je met een positief gevoel terugkijkt naar je allereerste tatoeage-ervaring. In plaats van dat het allemaal spannend is, maken wij er iets speciaals van om het wat meer te vieren! Zo krijg je een tattoo-diploma en mag je (als je wilt) een lijstje op de muur uitzoeken, om zo jouw ervaring ook in de studio te vereeuwigen!

Bekijk hier het portfolio van Loek At Tatt.

Ga naar de inhoud