consult

Een consult kan voor veel mensen een fijne uitkomst zijn.

Bijvoorbeeld wanneer het je eerste tatoeage is, je het spannend vindt en graag alvast kennis wil maken met de artiest en de ruimtes, of graag verduidelijking wil over het proces en de mogelijkheden omtrent jouw tatoeage wensen. Wanneer je het lastig vindt om jouw idee voor je te zien, is een consult ook erg fijn!

Een consult duurt 30-45 minuten, waarbij we eerst op ons gemak kennis maken met een lekkere bak koffie of thee. Het helpt ons als we jou alvast een beetje kennen, zodat we gemakkelijker mee kunnen denken over jouw wensen/behoeftes/ideeën.

Het is fijn als je wat inspiratie foto’s kan meenemen, zodat je tijdens het consult kan laten zien welke elementen/stijl je aanspreekt.

Het handige aan een fysiek consult is dat we een foto kunnen maken van de gewenste plek waar de tatoeage mag komen, dan kunnen we daar jouw idee op schetsen, zodat je alvast een beter beeld krijgt van jouw tatoeage! Ook kunnen we het zo op verschillende plekken laten zien, dan weet je meteen waar je een goed gevoel bij krijgt, mocht je twijfelen over de plaatsing. 

Wanneer we een duidelijk beeld hebben van jouw wensen geven we een indicatie van de kosten. Daarna kunnen we een afspraak inplannen voor je tattoo en ontvang je 2 werkdagen voor je afspraak je ontwerp, zodat je eventueel nog aanpassingen door kunt geven.

* Wij raden het aan om een consult aan te vragen wanneer je graag een tatoeage over littekens wilt of een cover-up, zo kunnen wij in het echt beter beoordelen en vertalen wat de mogelijkheden hiervoor zijn. 

* Wanneer je bepaalde allergieën of bloedstollingsziekten hebt zoals diabetes, raden wij aan om eerst in gesprek te gaan met je huisarts wat hiervoor de mogelijkheden zijn.

Ga naar de inhoud