Het verhaal van Jip

Jip
(Die/diens, 25, Rotterdam)

“Omdat ik al jaren twijfelde over een tattoo, was de mogelijkheid van een beeldende sessie om samen tot een ontwerp te komen voor mij echt perfect. Ik zou iedereen die ook al jaren aan het wachten is om het perfecte ontwerp tegen te komen voor zijn/haar/diens eerste tattoo, aanraden om naar Loek At Tatt te gaan!”

Dit was mijn eerste tattoo en het was voor mij een van de stappen die ik wilde zetten om voor mezelf te kiezen en meer mezelf te zijn. Ik wilde een tattoo met veel abstracte onderdelen en Loek heeft dit perfect weten te verwerken met mijn verhaal door het samen te voegen met een tuinbroek. Dat is voor mij iets wat mijn queerness uitstraalt en is daarnaast een herinnering aan mezelf als kind. Een van de tofste dingen aan mijn tattoo is dat mijn beste vrienden en ik een doodle hebben gemaakt die Loek exact heeft overgenomen in het design.

Ik heb het hele proces bij Loek At Tatt als super fijn ervaren. Zowel de knusse ruimte als de openheid van Loek zorgden voor een relaxte sfeer waarin ik me op mijn gemak voelde. Loek heeft bij de beeldende sessie echt opgepikt wat het verhaal was wat ik in mijn tattoo wilde verwerken en wat voor elementen hierin zouden passen. Ik voelde me in het hele ontwerp proces vrij om mijn mening te geven, nieuwe ideeën te delen en om twijfels te bespreken, waardoor ik me helemaal zeker voelde over het ontwerp toen het werd gezet.

Loek At Tatt voelde meteen goed omdat queer en/of neurodivergent zijn niet alleen oké is, maar dat er echt ruimte voor is en het wordt gevierd.

Iedere week een nieuw verhaal, een nieuwe ervaring! Wil jij ook je verhaal en ervaring bij Loek At Tatt delen? 
Stuur dan een whatsapp naar 06-27182973 of mail naar info@loekattatt.nl

Loek At Tatt - beeldende sessie eerste tattoo
Ga naar de inhoud