Wie is AJ Möller

Wie is AJ Möller als artiest en als sociaal werker?
AJ is 27 en heeft de opleiding Social Work (SPH) afgerond met een specialisatie in creatief begeleiden en coachen, geriatrie en gerontologie. Hij heeft ervaringen met verschillende doelgroepen zoals; ADHD, autisme, eetstoornissen en verslavingsproblematiek.

Zijn passie ligt bij de ouderenzorg, waar hij momenteel werkzaam is bij mensen met dementie, laag verstandelijke beperkingen en mensen met een psychiatrische achtergrond.

AJ Möller

Naast deze passie, haalt hij net zo veel energie en plezier uit tatoeëren. Hij wist al vanaf zijn tienertijd dat hij tatoeëerder wilde worden, zodat hij zijn eigen creativiteit kan uiten en zijn zorgervaringen toch kan inzetten in een creatief vak.

AJ is in 2020 begonnen met tatoeëren en maakt tattoos in veel verschillende stijlen. Zijn specialisme is: traditional/old school, neo traditional, blackwork en linework.


Wie is AJ als persoon?
“Ik ben een positief en zachtaardig persoon die open staat voor iedereen. Ik hou ervan om diepe gesprekken met mensen te voeren en mensen te leren kennen. Daarnaast vermaak ik mezelf met het spelen van gitaar en het knuffelen van mijn katten!”


Vragen aan AJ? Mail dan naar ajtattoo@loekattatt.nl of 06-39742003

Oranje spetter

Portfolio AJ Möller

Ga naar de inhoud