Het verhaal van Lesley

Lesley
(Die/hen, 31 jaar, Deventer)

“Ik heb voornamelijk voor vleermuizen gekozen, omdat ik ze gewoon hele leuke en interessante beestjes vind. Maar ook een beetje omdat niet iedereen ze mooi vind en soms zelfs eng…. Wat ook het geval is bij mijn top surgery littekens. Ik vind ze prachtig en iets om te vieren en daar passen de vleermuizen voor mij perfect bij!”

De gehele ervaring heb ik als super prettig ervaren. Loek heeft het ontwerp niet gemaakt, maar was heel enthousiast om de commissie die ik heb laten maken voor me te zetten en hij heeft er wel een eigen draai aan gegeven. Het is een perfecte samenwerking geworden van 2 mensen wiens stijl ik bewonder!

Ik heb voor Loek At Tatt gekozen vanwege de uitstraling en hoe queer vriendelijk het is! Ook de manier van tattoo zetten in een rustige omgeving is heel fijn. Het was echt met 2,5 week al geheeld, snelste en makkelijkste heling tot nu toe en nog steeds ZO BLIJ mee.

Loek At Tatt - Mastectomie tattoo over littekensLoek At Tatt - Mastectomie tattoo over littekens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedere week een nieuw verhaal, een nieuwe ervaring! Wil jij ook je verhaal en ervaring bij Loek At Tatt delen? 
Stuur dan een whatsapp naar 06-27182973 of mail naar info@loekattatt.nl

 

 

 

 

Loek At Tatt - Mastectomie tattoo over littekens
Ga naar de inhoud