Het verhaal van Maies

Maies
(Hij/hem, 31, Nijmegen)
“Ik geloof sterk dat figuren en motieven diep inzicht geven in identiteit en het verbinding brengt met de mens en natuur, alles komt samen.” 
Ik heb altijd al interesse gehad in patronen en motieven. De natuur en het hele universum zitten vol geometrische prachtstukken, deze abstracte oervormen zijn rijk aan symboliek en hebben diepe betekenissen. Geometrische patronen zijn dan ook een van de meest gebruikte soorten ontwerpen in o.a. Islamitische bouwkunst of Afrikaanse mode. Wat ik daar zo bijzonder aan vind, is dat de figuren in principe vrijwel altijd hetzelfde zijn maar dat ze door de oneindig vele variaties erg typerend zijn geworden voor een land of religie. Wij als mens willen vaak onderscheiding, maar gebruiken wel dezelfde bouwstenen, waarbij de figuren over het algemeen eenzelfde betekenis hebben. Zo wordt een cirkel door vele gezien als een symbool van oneindigheid en eenheid. Een rechte lijn vertegenwoordigd stabiliteit en richting en een Hexagon wil zeggen dat alle kanten hetzelfde zijn. Ik geloof sterk dat figuren en motieven diep inzicht geven in identiteit en het verbinding brengt met de mens en natuur, alles komt samen. Daarnaast is het een middel voor expressie.

De werking van een klok mechanisme vind ik op zijn eigen manier ook erg bijzonder en naast dat het er zo tof uitziet, brengt het me door het vele gebruik van slagwerkinstrumenten ook terug bij mijn passie muziek. Super tof! Ik wilde iets met deze vage gedachtes maar kon het niet verwoorden of in beeld brengen. Met wat voorbeeld foto’s en een vage uitleg is Loek tot dit super toffe ontwerp gekomen wat ik al die tijd voor me probeerde te zien. Ik heb voor Loek gekozen omdat hij natuurlijk een super goeie artiest is, maar ook omdat ik graag een LGBTQ vriendelijke ondernemer en vaktherapeut support! Mijn gehele ervaring was super chill. Vanaf de eerste afspraak bij het consult was er meteen een relaxte sfeer en werd er echt de tijd voor me genomen. Daarbij was er ruimte om te sparren over het ontwerp. Ik ben super blij met het resultaat!!

 

 

Iedere week een nieuw verhaal, een nieuwe ervaring! Wil jij ook je verhaal en ervaring bij Loek At Tatt delen?
Stuur dan een whatsapp naar 06-27182973 of mail naar info@loekattatt.nl

Loek At Tatt - donkere huid tattoo voorbeeld
Ga naar de inhoud